Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κάλεσμα της Κ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση και η πρόταση συμμαχίας-εξουσίας του ΚΚΕ»

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
prosklisi

Εργαζόμενη, εργαζόμενε, νέα, νέε, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, βιοτέχνη, έμπορε, άνεργε, συνταξιούχε
Η Κ.Ο Λευκάδας του ΚΚΕ σε καλεί σε συμπόρευση και κοινή δράση.

Εμπιστεύσου το ΚΚΕ.Όπως και χτες έτσι και σήμερα σου λέει την αλήθεια και οι προβλέψεις του επαληθεύονται. Ο δρόμος των άγριων θυσιών υπέρ της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρηματιών δεν πρόκειται να έχει τέλος ούτε κανένα όφελος για εσένα. Οδηγεί το λαό στη φτώχεια και έφερε την κρίση.

Είναι απάτη ότι προς όφελος του λαού υπάρχει «άλλο μείγμα πολιτικής», που ισχυρίζεται η ΝΔ, «σωστός τρόπος εφαρμογής του μνημονίου» που λέει ο Καρατζαφέρης, ή «μορφή αναδιάρθρωσης του χρέους» που προτείνουν οι διάφορες τάσεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Ολες αυτές οι μορφές διαχείρισης της κρίσης έχουν το ίδιο αποτέλεσμα: Γκρέμισμα των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών κατακτήσεων, κλείσιμο των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επιχειρηματιών.
Το μνημόνιο διαρκείας δεν μπορεί να το σταματήσει ένα τυφλό ξέσπασμα οργής. Είναι παγίδα οι προτάσεις συμμαχίας του λαού με τμήματα της πλουτοκρατίας για να δημιουργηθεί μια «πατριωτική κυβέρνηση», ή αριστερή συμμαχία για κεντροαριστερή κυβέρνηση. Αυτά τα σενάρια δένουν το λαό στο άρμα της πλουτοκρατίας, οδηγούν τους λαϊκούς αγώνες σε αδιέξοδα και το εργατικό κίνημα σε διάλυση.
Λύση για το λαό υπάρχει μόνο με λαϊκή συμμαχία, οργάνωση και ισχυρό ΚΚΕ, με στόχο ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην εξουσία.
Η χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες να υπάρχει ανάπτυξη προς όφελος των λαϊκών αναγκών και όχι των μονοπωλίων, μόνο αν οι μεγάλες επιχειρήσεις γίνουν λαϊκή κοινωνική περιουσία και διευθύνονται από μια λαϊκή εξουσία.
Αυτός ο δρόμος της λαϊκής συμμαχίας και της πάλης για λαϊκή εξουσία μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικά εμπόδια στη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης, των κομμάτων και των οργανισμών που υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση, να μην πτωχεύσει ο λαός, να μην πληρώσει την κρίση και το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία. Για τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα, για λαϊκή εξουσία.
Η Κ.Ο ΛΕΥΚΑΔΑΣ του ΚΚΕ στο πλαίσιο συζήτησης της πρότασης διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ σε καλεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ στην εκδήλωση – συζήτηση που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο (Παλιό Δημαρχείο) στις 7:00 το βράδυ με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και η πρόταση συμμαχίας-εξουσίας του ΚΚΕ» και ομιλητή τον σ. Κώστα Μπάτσικα μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Λευκάδα Οκτώβρης 2011 – Κ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger