Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υπόθεση της αξιοποίησης του Οινοποιείου στο Κάστρο, θα πραγματοποιηθεί τελικά η οριστική Γενική Συνέλευση ΤΑΟΛ προς λήψη αποφάσεως για την αξιοποίηση του το Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014. Με μεγάλη αγωνία αναμένουν Συνεταιριστές αλλά και όλη η Λευκάδα τι θα αποφασίσει τελικά και υπέρ ποιας επενδυτικής πρότασης η Γενική Συνέλευση.
quotes
Tο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει να υποστηρίζει την επενδυτική πρόταση


της εταιρείας YARIMBO.

 Όλοι συμφωνούν, ασχέτως αν είναι μέλη του Συνεταιρισμού ή απλά πολίτες της Λευκάδας, ότι πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει με το οινοποιείο στο Κάστρο. Μπορεί να ανήκει στον Συνεταιρισμό ΤΑΟΛ, αλλά η διασφάλιση όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών σχετικά με την αξιοποίηση του, σίγουρα αφορά όλη την Λευκάδα και τις Αρχές. Όλοι θέλουμε να δούμε να αλλάξει επιτέλους αυτό το άσχημο θέαμα που προσβάλλει τους πάντες στην είσοδο του νησιού μας.

Η Διοίκηση επανειλημμένα έχει τονίσει πως έχει πάρει την εντολή να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την περιουσία του Συνεταιρισμού. Φαίνεται πάντως από την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, πως συνεχίζει να υποστηρίζει την επενδυτική πρόταση της εταιρείας YARIMBO. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμόυ Λευκάδας «ΤΑΟΛ» κος Λιβιτσάνος δεν κατάφερε να πείσει το σώμα για την συγκεκριμένη επιλογή. Είχε κατηγορηθεί μάλιστα πως ήταν αρκετά πιεστικός, ώστε να παρθεί απόφαση άμεσα. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει αυτή την φορά να πείσει για την συγκριμένη πρόταση, διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να διεξαχθεί εκ νέου σε σκηνικό πόλωσης και έντασης η Γενική Συνέλευση.
IMG_0802Ακολουθεί αναλυτικά η εισήγηση, καθώς και τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση.