Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
Με αφορμή τα σχετικά με την υπόθεση του κου Τσοχατζόπουλου ρεπορτάζ και δημοσιεύματα, τα οποία έχουν αναφορά στο τουριστικό καταφύγιο Βαθέος, διευκρινίζουμε ότι:

Είναι προφανές ότι το τουριστικό καταφύγιο Βαθέος ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο και φορέας διαχείρισης είναι ο Δήμος Μεγανησίου (ΦΕΚ Β 1743/2001). Ο Δήμος μέσα από ανοιχτό διαγωνισμό – ολόκληρος ο φάκελος από το 2010 είναι αναρτημένος στο site του Δήμου – ανέθεσε την εκμετάλλευση στην «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, αφού η σύμβαση της μίσθωσης συνιστά πράξει διαχείρισης της ιδιωτικής περιουσίας του Δήμου (ΣτΕ 3525/2000).
Ύστερα από έγγραφό μας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κος Ανδριώτης Ιωάννης, μας γνωστοποίησε:
«Σε απάντηση του εγγράφου σας με αριθμ. πρωτοκόλλου 1782 της 25ης Μαΐου 2012, σας γνωρίζω ότι η μετοχική σύνθεση της εταιρίας μας από 22 Ιουλίου 2011 είναι η εξής:
- Ανδριώτη Ουράνια του Ευάγγελου 50%, ύστερα από την αγορά του μετοχικού πακέτου από τον κο. Σμπώκο Κωνσταντίνο,
- Ανδριώτης Ιωάννης του Στυλιανού 50%».
Ο Δήμος Μεγανησίου παρακολουθεί τα γεγονότα προστατεύοντας τα συμφέροντά του σε ένα δεδομένο θεσμικό πλαίσιο, χωρίς να έχει λόγο ή κάποια δικαστική αρμοδιότητα για να ερευνήσει την υπόθεση του κου Τζοχατζόπουλου. Προφανώς τα εύκολα και κακοπροαίρετα σχόλια ορισμένων, που εμπλέκουν το Δήμο Μεγανησίου, τους χαρακτηρίζουν και τους εκθέτουν.
Ευστάθιος Ζαβιτσάνος
Δήμαρχος Μεγανησίου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger