Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ηλικίας 4-12 Ετών

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ηλικίας 4-12 Ετών
Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών των μαθητών αλλά και της τουριστικής περιόδου, το ΝΠΔΔ του Δήμου Λευκάδας, συμμεριζόμενο και στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς, οργανώνει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 4-12 ετών.

Οι νεαροί μαθητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, να απασχοληθούν δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητισμό, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, χορό, περιπάτους, κολύμπι, περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αγωγή, περιηγήσεις σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας, δημιουργία εντύπων κλπ.
Η εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει την 18 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Αυγούστου, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 8:30 έως 2:30, με δυνατότητα επιλογής του χρόνου προσέλευσης και αποχώρησης.
Εγγραφές από 1η Ιουνίου 2012 στη Γραμματεία του Δήμου Λευκάδας.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί διαμορφώνεται ως εξής:
Για ένα παιδί: 80€ το μήνα
Για δύο παιδιά και άνω: 140€ το μήνα
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για την συμμετοχή των παιδιών απαιτούνται:
1. Αίτηση του γονέα
2. Για τις αθλητικές δραστηριότητες απαιτείται ιατρική γνωμάτευση
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Στα τηλέφωνα: 2645 3 60500 – 2645 3 60512
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΣΚΙΑΔΑ ΠΕΤΟΥΣΗ ΖΩΗ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger