Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Απεβίωσε και κηδεύεται αύριο ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπ. Ρεκατσίνας

1
Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο συντοπίτης μας Σπύρος Ι. Ρεκατσίνας.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 29 Μαΐου 2012και ώρα 3.00 μ.μ. στο Ναό της Μητρόπολης Λευκάδας, όπου και θα ψαλεί η εξώδιος ακολουθία.

Ο κ. Ρεκατσίνας γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950. Τελείωσε τη Φυσικομαθηματική Σχολή του Α.Π.Θ. Διορίστηκε ως καθηγητής ΠΕ4 στην Β/θμια Εκπαίδευση, όπου τα τελευταία 22 χρόνια υπηρέτησε στη Λευκάδα και ειδικά στο Γενικό Λύκειο Νυδριού ως Διευθυντής.
Εκτός από τα χρόνια σπουδών στο Πανεπιστήμιο, έχει τελειώσει και την Ανωτάτη Σχολή Επιμόρφωσης του ΥΠΕΠΘ (ΣΕΛΜΕ). Επί σειρά ετών ασχολήθηκε συνδικαλιστικά με την τοπική ΕΛΜΕ ως μέλος – Γραμματέας – Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος.
Την περίοδο 1999-2002 είχε εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος και είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Α Λευκάδας. Το 2007 επανεκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος, διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και πρόεδρος της ΝΕΠ, ενώ εκτέλεσε και καθήκοντα Αντινομάρχη Λευκάδας.
Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Λευκάδας στην εκλογική περιφέρεια ΔΕ Καρυάς με τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών» του νυν Δημάρχου κ. Κώστα Αραβανή.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger