Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΝΕΑ ΤΟΥ “Α.Σ. LEFKAS SPORT CENTER”


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Συνεχίζοντας της δραστηριότητες του ο Σύλλογος των Μεγάλων επιτυχιών που τον κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας (κάνοντας πρωταθλητισμό) ατο χώρο των πολεμικών τεχνών . Θα έχει συμμετοχή στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα με 5
αθλητές που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία τις 17-18 Μαίου με συμμετοχή 23 κρατών . Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι αθλητές- μαχητές του συλλόγου μας είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας –το σύλλογό μας- το νησί μας και τον εαυτό τους φυσικά.
Συμμετέχουν  στο Πανευρωπαϊκό  οι αθλητές μας:
 1. Ρεκατσίνας Αθανάσιος,
2. Ρεκατσίνας Γεώργιος,
3.Φίλος Κων/νος,
 4.Τσιτουρίδης Γεώργιος,
5.Μπασκαίρων Σοφία-Κλεοπάτρα
Έχοντας  τα απαραίτητα –ανεβασμένη ψυχολογία-σεβασμό-πειθαρχία-ταπεινότητα-και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (είναι όλοι κάτοχοι μαύρης ζώνης 1ο DAN) τους ευχόμαστε όλοι μας καλή επιτυχία και πάντα νίκες….
Α.Σ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΗΜΑΤΑ ΚΑRATE DO-KIKK-BOXING(SAVATE) –MUAY THAI-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ- ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑ
ΤΗΛ:2645026466-6977990335

ΛΕΥΚΑΔΑ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger