Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Δαίμων του τυπογραφείου.....

Στο νέο φύλλο της εφημερίδα μας Lefkasnews φιλοξενούμε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του υποψήφιου Σπύρου Πολίτη με τον συνδυασμό του Κώστα Δρακονταειδή "Όλοι για τη Λευκάδα".Δυστυχώς ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε αλλάζοντας το όνομα από Σπύρο σε Σταύρο, σε μια περίεργη χρονική περίοδο, για αυτό  ζητάμε συγγνώμη στο αγαπητό φίλο Σπύρο και  ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι αύριο θα αντικαταστήσουμε το σωστό όνομα .Ευτυχώς  υπάρχει η φωτογραφία στη συνέντευξη και ο Σπύρος είναι γνωστός.


  Lefkasnews team

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger