Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Κλιμάκιο του συνδυασμού ( ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ.Ε.Π) με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Δεσύλλα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο ΛευκάδαςΟ διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Γρηγορόπουλος, έδωσε πλήρη εικόνα των συνθηκών του νοσοκομείου και των περιφερειακών του μονάδων αλλά και των εξελίξεων στο χώρο της υγείας.

Διαπιστώθηκε για πολλοστή φορά ότι το Γ.Ν.Λ. είναι σε οριακή κατάσταση τόσο από άποψη
ανθρώπινου δυναμικού όσο και από άποψη υλικοτεχνικής υποδομής. Διαπιστώθηκαν λάθη και παραλήψεις που οδήγησαν το νοσοκομείο στη σημερινή του κατάσταση. Προβλήματα που είχαμε αναδείξει ως αντιπολίτευση στην απερχόμενη περιφερειακή διοίκηση αλλά και με παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία συνεχίζουν να υφίστανται και διαρκώς διογκώνονται.

Το δυσμενές περιβάλλον και η δυσφήμηση του γενικού Νοσοκομείου πρέπει να αντιστραφεί σ’ αυτό μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν  η διοίκηση  νοσοκομείου, Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές, όχι με ευχολόγια και μετάθεση ευθυνών αλλά με σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Καθοριστικός παράγοντας για να πετύχουν όλα αυτά είναι η στελέχωση του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας με ειδικότητες αιχμής.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας πρέπει να αναγεννηθεί και να αλλάξει πορεία προσαρμοσμένο στις ευκαιρίες και της ιδιαιτερότητες της ολόκληρης της περιοχής ,  να παρέχει  υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας στον πολίτη.


Συστράτευση, μεθοδικότητα και αξιοποίηση ανθρώπων με όραμα μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να φέρουν τα βέλτιστα στον τόπο μας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger