Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ελλάδα: Η Κυβέρνηση θα κληρώσει Ferrari, Lamborghini, Porsche, Jaguar κ.α. σε όσους ζητούν αποδείξεις

Ελλάδα. Η χώρα του παραλόγου, της οικονομικής κρίσης, του ενός εκατ. ανέργων και του πλεονάσματος.
Confiscated luxury cars inside a warehouse
Και μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να βγάλει σε κλήρωση μερικά supercars και υπερπολυτελή αυτοκίνητα με στόχο να επιβραβεύσει όσους ζητούν και
συγκεντρώνουν αποδείξεις.
Το καλοκαίρι που μας έρχεται δέκα Ferrari, δύο Lamborghini μερικές Porsche, Jaguar και Mercedes θα κληρωθούν σε εκείνους που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω αποδείξεων.
Τα υπερπολυτελή αυτά αυτοκίνητα προέρχονται από κατασχέσεις και φυλάσσονται στον ΟΔΔΥ και για την κλήρωση τους συνεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει αποδείξεις που λαμβάνει αγοράζοντας διάφορα είδη. Οι αποδείξεις θα μπαίνουν σε μια κληρωτίδα και κάθε εβδομάδα θα κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο.
Καλύτερα να τα δώσω στους πολίτες παρά να σκουριάζουν στον ΟΔΔΥ ,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το ζήτημα είναι άλλο βέβαια. Ποιος τυχερός θα μπορέσει να συντηρήσει τα αυτοκίνητα αυτά;
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger