Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Σπύρου στη Λευκάδα



Ο νυν περιφερειάρχης και υποψήφιος Σπύρος Σπύρου παρουσίασε στη Λευκάδα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέας Ιονίου Πολιτείας» .
 Παρόντες ήταν ο βουλευτής Λευκάδος κος  Θ. Σολδάτος και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Αραβανής.  Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της θητείας του αναφέρθηκε στα 82.000.000 ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν μέσω προγραμμάτων  ΕΣΠΑ για  σημαντικά έργα στη Λευκάδα.  Ο κ. Σπύρου τόνισε  «Δεν είμαστε οι καλύτεροι αλλά είμαστε διαφορετικοί ...και  διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών της Επτανήσου».  Σε όσους τον
επικρίνουν για την βοήθεια στην σεισμόπληκτη  Κεφαλονιά  απαντάει ότι «άλλοι δεν πάτησαν ποτέ στο Ληξούρι και ήταν απόντες στη δύσκολη συγκυρία» και ότι «παρουσιάζουν εκθέσεις ιδεών» ή «πουλούν εμπόριο ελπίδων».

 Ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Σοδάτος τόνισε ότι ο κ. Σπύρου πρωτοστάτησε στην δημιουργία περιφερειακής συνείδησης, παράλληλα αναφέρθηκε στους κοινούς τους αγώνες για την διατήρηση του τμήματος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα.

Το λόγο πήρε ο νυν αντιπεριφερειάρχης και  υποψήφιος κ. Θ. Βερύκιος παρουσιάζοντας το νέο ψηφοδέλτιό, αναφερόμενος στο προηγούμενο έκανε λόγο για κούραση στη διαδρομή  και αλλαγή πορείας ακόμα και ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερο.
 Τους υποψηφίους στα ΜΜΕ παρουσίασε ο κος Βερύκιος και είναι οι εξής:
1. ΔΑΓΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ  :  Υπάλληλος στο  «Βοήθεια στο Σπίτι»
2. ΚΑΒΒΑΔΑ ΜΑΡΙΑ : Ιστορικός – Περιφερειακή Σύμβουλος
3.ΜΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.- Οικονομολόγος - Επιχειρηματίας
4. ΣΕΡΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Δημόσιος Υπάλληλος (Πολεοδομία  Λευκάδας)
5. ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος – Περιφερειακός Σύμβουλος
6. ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος








Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger