Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Δωρεάν Σεμινάριο "Εφαρμογή της επιτυχημένης Διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού"

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»

Το Επιμελητήριο Λευκάδας στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει στα μέλη του διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Εφαρμογή της Επιτυχημένης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού».
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28/04/2014  και ώρα 16:00 έως 22:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας  (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος, κτίριο ΤΑΟΛ).
Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιομπλιάκης Αθ. Ευάγγελος (M.B.A. U.S.A.)

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, οι οποίες σε συναφή επαγγέλματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον προσόν σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε  επιχειρηματίες & στελέχη εταιρειών, διοίκησης, λογιστηρίου, εισπράκτορες & πωλητές- οδηγούς που δυσκολεύονται να εισπράξουν τα πιστωτικά υπόλοιπα των πελατών τους (ληξιπρόθεσμες οφειλές).

Ο σκοπός του συνίσταται στη δραστική μείωση των ληξιπρόθεσμων πελατών μέσω της κατανόησης των μηχανισμών καθυστέρησης, στην εξοικείωση και στη χρήση όλων των νόμιμων διαπραγματευτικών μέσων «πίεσης», καθώς και στη διατήρηση της ταμειακής ροής μέσα από την επιλογή και την διατήρηση πελατών που αξίζουν την εμπιστοσύνη.

Ενότητες σεμιναρίου

•    Διατήρηση καλών σχέσεων με πελάτες-οφειλέτες. Αξιοπρεπείς – πειστικοί διάλογοι.
•    Τακτικές εισπράξεων. Στάδια ολοκληρωμένης διεκδίκησης.
•    Χειρισμός δικαιολογιών, προφάσεων, ή αντιρρήσεων.
•    Διαμόρφωση & τήρηση πλάνου τακτικών ενεργειών. Τήρηση αρχείου.
•    Τα Νομικά όρια και η προσφυγή σε υπηρεσίες τρίτων.
•    Καθιέρωση Πιστωτικής πολιτικής
•     Ομαδικές Ασκήσεις – Πρακτική εφαρμογή τεχνικών


Τι κερδίζετε με τη Συμμετοχή σας:

•    Αυτοπεποίθηση για ένα ζήτημα «ταμπού» που εσείς πρέπει να το αντιμετωπίσετε.
•    Εμπρόθεσμες εξοφλήσεις με «κοινού νου» πρωτοβουλίες.
•    Διαδικασίες για λιγότερες οχλήσεις-υπενθυμίσεις.
•    Ευχέρεια διάκρισης μεταξύ επιμονής και συμβιβασμού.
•    Επιδέξιος χειρισμός αντιπαράθεσης, άρνησης & απόρριψης.
•    Ελάττωση παραπόνων & διατήρηση αξιόπιστης πελατείας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 40 €, όμως η παρακολούθησή του θα είναι εντελώς δωρεάν για όσους το παρακολουθήσουν, αφού τα έξοδα θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από το Επιμελητήριο Λευκάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Λευκάδας 2645022381 (αρμόδια υπάλληλος Αθανασίου Πηνελόπη) ή να επικοινωνήσετε μέσω mail στο gemi.lefkadachamber@gmail.com.

Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger