Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ AEGEAN ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ AKTIO - AΘΗΝΑ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 μια πολύ σημαντική συνάντηση του Προέδρου, κου Σωτήρη Σκιαδαρέση και του υπεύθυνου τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας κου Γιάννη Μιχαηλίδη με στελέχη της Aegean για το ενδεχόμενο της επανέναρξης της
αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – Αθήνα.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές για την πιθανή επανέναρξη της εν λόγω γραμμής από το έτος 2015 και συμφωνήθηκε η ανάγκη μιας νέας συνάντησης που θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της Aegean στη Λευκάδα.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, που μεθοδικά εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και ένα περίπου χρόνο και περιλαμβάνει την παρουσίαση όλων των προσδιορισμών του Ακτίου αλλά και και πολλά χρήσιμα στοιχεία που υποστηρίζουν την ανάγκη για την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης με την Αθήνα.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερώσει όλους τους φορείς για την επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα.

Για την Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger