Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2014

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2014

     Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα  Νομού Λευκάδας στο σκάκι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας. 

Στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου οι συμμετέχοντες αγωνίσθηκαν στο πνευματικό παιχνίδι, χωρισμένοι σε 4 ομίλους .Διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν με μετάλλια στις τρεις πρώτες θέσεις :
Στον Α΄όμιλο :Παπαδόπουλος Π, Μάνθος Δ., Γεωργάκης Π. με πρώτο κορίτσι στην Α΄δημοτικού την Κόντα Μ και στην Β΄δημοτικού την  Γράψα Μ.
 Στον Β΄όμιλο :Στράτος Γ, Σταύρακας Α. ,  Κατσιπάνος Θ. Στην τρίτη θέση  ισοβάθμισαν επίσης : Ανδριόπουλος Γ. και Αρέθας Χρ. ενώ πρώτο κορίτσι αναδείχθηκε η Φίλιππα Γ .
Στον Γ΄όμιλο Μοσχονάς Χ., Αρέθα Φ. και Ανδριόπουλος Χρ.
Ενώ στον Δ΄όμιλο που απαρτιζόταν από μαθητές της Στ΄Δημοτικού είχαμε επικράτηση του ….αδύναμου φύλλου με Κευσίκογλου Π. Κοσμίδου Δ και Φίλιππα Δ.
 Στην τρίτη θέση ισοβάθμισε και ο Γεωργάκης Χρ. υστερώντας ωστόσο  στα κριτήρια ισοβαθμίας . Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε άριστο αθλητικό πνεύμα με χαρακτηριστική την απουσία παρέμβασης των τριών διαιτητών .
Εκτός από τα μετάλλια στις 3 πρώτες θέσεις και την ειδική βράβευση στο πρώτο κορίτσι κάθε κατηγορίας ,είχαν προβλεφθεί αναμνηστικά διπλώματα, αναμνηστικές κονκάρδες και σκακιστικό βιβλίο σε μορφή ψηφιακού δίσκου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη με την έμψυχη και υλική υποστήριξη της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής, της Σκακιστικής Ένωσης ‘Νικόπολη’ Πρέβεζας καθώς και της  παραχώρησης  από  το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας της αίθουσας συνεδριάσεων, για τη διεξαγωγή των αγώνων.
  Επειδή ‘η  επιτυχία υποχρεώνει’ , θετικά κρίνεται η σκέψη καθιέρωσης της εκδήλωσης σε ετήσια βάση.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger