Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πρόβλημα με τις κολώνες φωτισμού στο Τουριστικό Καταφύγιο Βαθέος στο Μεγανήσι

Το παρακάτω λάβαμε μέσω e mail από τον κ. Ι. Ανδριώτη της «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» που εκμεταλλεύεται τη μαρίνα στο Βαθύ Μεγανησίου (Σύμβαση μίσθωσης – παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Βαθέος Μεγανησίου Λευκάδας). Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και σε λίγες μέρες θα επανέλθει το φως, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πολλοί έχετε αναρωτηθεί για το πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού που υπάρχει στο λιμάνι του Βαθέως τις τελευταίες ημέρες. Το πρόβλημα
είναι οι κολώνες φωτισμού που υπάρχουν και συγκεκριμένα αυτές που είναι εκτεθειμένες στο ΒΔ τμήμα του Καταφυγίου. Οι κολώνες, από κατασκευής είναι ακατάλληλες για την εφαρμογή που τις έχουν προσδιορίσει σε περιβάλλον με σκληρές συνθήκες όπως αυτές που υπάρχουν σε μέρη κοντά στην θάλασσα.
Οι κολώνες έχουν παρουσιάσει έντονα σημάδια διάβρωσης ακόμα και ύστερα από την συντήρηση που κάθε χρόνο κάνουμε.
Η μία από αυτές, έπεσε προ ολίγων ημερών κατά την διάρκεια μιας κακοκαιρίας που έπληξε το νησί για λίγο διάστημα. Ευτυχώς που δεν ήταν Πάσχα ή καλοκαίρι και δεν υπήρχε κόσμος που συνήθως περιφέρετε στον χώρο του καταφυγίου.

 Δείτε εδώ


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger