Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ηλίας Κοντογεώργης :Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα»

Δήλωση Ηλία Κοντογεώργη για τις Δημοτικές Εκλογές

Μέσα στο περιβάλλον πολύπλευρης κρίσης που βιώνουμε στη χώρα μας, διεξάγονται σε περίπου 2 μήνες οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακούγεται ίσως κοινότυπο αλλά αξίζει ν’ αναφέρουμε την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης η οποία μας φέρνει όλους ενώπιων των ευθυνών μας.


Το διακύβευμα αυτών των εκλογών κατ’ εμέ είναι η ίδια η Αυτοδιοίκηση η οποία έχει μπει (και αυτή) στο κρεβάτι του Προκρούστη με σοβαρές συνέπειες στην καθημερινότητα του πολίτη.

  Θ’ ανεχθούμε την συνέχιση του Καλλικρατικού τερατουργήματος που έχει οδηγήσει στην αφάνεια και στην απόγνωση τα χωριά μας;
  Θ’ ανεχθούμε την εφαρμοζόμενη πολιτική του ραγιαδισμού;
  Θ’ ανεχθούμε για μια ακόμη φορά “σωτήρες” που θα μας (ξανα)σώσουν;
  Θ’ ανεχθούμε για μια ακόμη φορά τα τοπικά πολιτικά τζάκια να (ξανα)καθορίσουν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας με τις ίδιες “επιτυχημένες” συνταγές;

Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης “Όλοι για τη Λευκάδα” με επικεφαλής τον Κώστα Δρακονταειδή, δηλώνω ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα αυτά και καλώ τους πολίτες του τόπου μας να συνταχθούν μαζί μας χτίζοντας υγιείς και στέρεες βάσεις για την ανέλιξη του τόπου μας.

Ηλίας Κοντογεώργης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα»


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger