Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εντυπωσιακή η συνεστίαση του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι και αυτή τη χρονιά στο ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο χορός των Επτανησίων.
Κατάμεστο το κέντρο όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και λόγω της υψηλής ποιότητας που διαθέτει,  αρκετή ώρα πριν από το ξεκίνημα της εκδήλωσης.
Στο ξεκίνημα ο  Γραμματέας του Συλλόγου κ. Σπύρος Θειακός παρουσίασε τους παριστάμενους προσκεκλημένους :Τον Δήμαρχο κ. Κυριάκο Τσίρο,τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Δήμου,κ.Μπούρα,κ.Μανιάτη κ. Αλημπέρτη κ. Μαγγανάρη,κ. Πρωτονοτάριο,κ.Ζέρβα,τους προέδρους των Κρητών κ.Χαρισάκη, Πελλοπονησίωνκ. Μπελίτση,των Θεσσαλώνκ.Κουσαίτη,των Ρουμελιωτών κ. Τούντα,το μέλος του Δ.Σ των Ηπειρωτών κ. Τσιούρη, τον πρόεδρο του ΑΟ Γαλατσίου κ. Πασπάλα.
Ο λόγος στην συνέχεια στο πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γιάννη Ζαβιτσάνο ο
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger