Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στηρίζει την Ένωση Αγιοπετριτών η Ομοσπονδία των Λευκαδίτικων Συλλόγων


ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41
Τ.Κ. 10431, ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 17/01/2014

ΨΗΦΙΣΜΑ

Μετά από απόφαση του Συνεδρίου της 1ης Δεκεμβρίου 2013 της Ομοσπονδίας, που εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να εξετάσει και να εκδώσει ψήφισμα για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το φαρμακείο του Αγίου Πέτρου μεταξύ της Ένωσης Αγιοπετριτών Αττικής και της Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ., έχουμε να καταθέσουμε τα εξής:


Τα εκάστοτε Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας είναι αρωγοί στις προσπάθειες και τις δράσεις των μελών μας- Συλλόγων, που απαρτίζουν την Ομοσπονδία. Δραστήριος σύλλογος στην Ομοσπονδία μας είναι και η Ένωση Αγιοπετριτών. Διαχρονικά λειτουργεί με γνώμονα την ανάδειξη του χωριού και παρεμβαίνει προς επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Οι δράσεις, όπως η τράπεζα αίματος, οι βραβεύσεις μαθητών, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις και η στήριξη Αγιοπετριτών του συλλόγου οφείλονται στο Δ.Σ. και στον επί σειρά ετών Πρόεδρό της, κ. Απόστολο Αντύπα.

Στα παραπάνω πλαίσια εκτιμούμε ότι η Ένωση Αγιοπετριτών κινήθηκε για τη στήριξη του φαρμακείου του χωριού της.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μένει στην πρωτοβουλία αυτή και στηρίζει την Ένωση Αγιοπετριτών για την μεγάλη της προσφορά για να βοηθήσει τους απανταχού Αγιοπετρίτες.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Θεοφύλακτος Λογοθέτης

Ο Γενικός Γραμματέας

Κωνσταντίνος Χόρτης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger