Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

" Ανακοίνωση του ασφαλιστικού γραφείου Μεσσήνη Χρυσούλα σχετικά με αήθεις επιθέσεις που δέχεται η επιχείρηση"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το τελευταίο  καιρό  το ασφαλιστικό μου  Γραφείο το οποίο λειτουργεί νόμιμα με την υπ αριθμόν 1961    άδεια από το έτος 2007  δέχεται κακοήθης επίθεση από ¨έξω-ασφαλιστικούς¨ παράγοντες οι οποίοι δραστηριοποιούνται παράνομα στο χώρο της ασφάλισης, όπως υπάλληλοι Δημοσίου, Συνταξιούχοι των σωμάτων ασφαλείας,  κλπ οι οποίοι δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο συγκεκριμένο  χώρο.           

       Ως μέσο για να σπιλωθεί η επιχείρηση μου, χρησιμοποιείται ο σύζυγος μου ο οποίος είναι Αξιωματικός της Αστυνομίας  και  υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας   Λευκάδας. Προκειμένου να επιτευχθούν οι κακοήθεις στόχοι τους δεν δίστασαν να κυκλοφορήσουν  με την μορφή  Φεϊ-Βολάν σχετικά έντυπα προκειμένου να σπιλώσουν την επιχείρηση μου πλήττοντας  παράλληλα και την υπόληψη τόσο αυτής όσο και του συζύγου μου.        
      Πληροφορώ τους συκοφάντες ότι άμεσα θα  προσφύγω στην δικαιοσύνη  κατά παντός υπευθύνου και θα προκαλέσω ποινική  και οικονομική έρευνα (ΣΔΟΕ)  για την πάταξη του απαράδεκτου  φαινομένου  της παράνομης ασφάλισης καθώς και θα απαιτήσω  αστικές και ποινικές ευθύνες σε βάρος αυτών που κρύβονται πίσω από αυτές τις  αήθεις ενέργειες, που  ως προανέφερα   δεν δικαιούνται να βρίσκονται στο χώρο.


Η εκπροσωπούσα την επιχείρηση


    ΜΕΣΣΗΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger