Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΧΙΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ....

Επεισοδιακός ήταν ο επαναληπτικός αγώνας του πρώτου γύρου του Challenge Cup ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Φενερμπαχτσέ στο...

«Θεμιστόκλειο». Χίλιες Ελληνικές σημαίες κρατούσαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, που κατέκτλεισαν το γήπεδο και τις ανέμιζαν μπροστά στα μάτια των Τούρκων.


Η Ανόρθωση αποκλείστηκε, αφού έχασε με 3-1 σετ, ωστόσο ο αγώνας είχε και συνέχεια...

Υπήρξε διακοπή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αφού για Τρίτη φορά, κροτίδα έκανε την εμφάνιση της στο γήπεδο.

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης, σήκωσαν ένα τεράστιο πανό που απεικόνιζε το κατεχόμενο Βαρώσι, τραγουδούσαν τον Εθνικό ύμνο και σημιούργησαν πολύ καυτή ατμόσφαιρα.

Ωστόσο η κατάσταση πήγε να ξεφύγει και αν είχαν και οπαδούς οι Τούρκοι, ίσως να είχαμε άλλες ιστορίες.

Η Ανόρθωση και το το κυπριακό βόλεϊ αναμένουν πλέον την τιμωρία που θα έρθει, αφού και στο παρελθόν δημιουργήσαμε ανάλογα προβλήματα όταν αγωνισήκαμε με τούρκικη ομάδα (Απόλλων - Γαλατασαράι).

Τα σετ: 17-25, 15-25, 26-24, 21-25



Εκπληκτικό βίντεο από κερκίδα της Ανόρθωσης απέναντι σε τούρκικη ομάδα, με χιλιάδες Ελληνικές σημαίες, συνθήματα και τεράστια πανό με την Αγιά Σοφιά! 











Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger