Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Καταγγελία για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Είμαι αναγνώστης του makeleio.gr. Με λένε Νίκο και θέλω να καταγγείλω αυτό που συμβαίνει με το πρόγραμμα της 5μηνης σύμβασης του ΟΑΕΔ.

Μένω στον Κορυδαλλό.
Είμαι μέσα στους επιλεγμένους για τον δήμο Πειραιά. Έκανα εκεί αίτηση γιατί πίστευα ότι δεν θα έμπαιναν τα κομματικά βύσματα.
Ενώ βλέπω το όνομά μου ολοφάνερα και στο site του ΟΑΕΔ, πήρα τηλέφωνο για να μάθω την διαδικασία της ένταξής μου αφού νόμιζα ότι έτσι όπως το αναφέρει ότι είμαι επιτυχών, και μου είπαν το εξής: Ότι δεν είμαι επιτυχών και ότι σε μια βδομάδα θα βγούνε τα αποτελέσματα τα οριστικά, ενώ υπήρχαν μεμονωμένα άτομα επιτυχών, αυτό πως γίνεται? Με βύσμα? Τι είδους βύσμα?
Έχω 2 άνεργους γονείς και είμαι 28 ετών και εγώ πτυχιούχος άνεργος.
Έλεος πια σε αυτή τη χώρα μέχρι και τώρα κλέβουν οι τσάτσοι!!!
Αν γίνει αξιοκρατία θα είμαι επιτυχών αφού και γονείς ανέργους έχω και δίπλωμα ηλεκτρονικού.
Αλλά που στην Ελλάδα τέτοια τύχη, που να ξέρουν από αξιοκρατία…
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger