Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοινωση τηs ΚΟΒ ΑΕΙ Ιωαννινων του ΚΚΕ για τιs διωξειs εναντιον των διοικητικων υπαλληλων του Πανεπιστημιου Ιωαννινων

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

        Η δικομματική πλέον κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, μέσα από την τακτική της «Νόμος και Τάξη», προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκράτησης των εργαζομένων, της νεολαίας, του λαού μας γενικότερα.
        Η παραπομπή ενός ολόκληρου κλάδου εργαζομένων, των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου, στον εισαγγελέα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις – διαθεσιμότητες, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο μαζί με:

  • Τα μαθητοδικεία στη Λαμία, τις συλλήψεις μαθητών στην  Ηγουμενίτσα και άλλου για να αναφέρουμε μόνο τα πρόσφατα, μιας και αυτή η ιστορία ξεκινάει από παλιά, πολύ πριν τα μνημόνια και την καπιταλιστική οικονομική κρίση!
  • Τις διώξεις εργατών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε διάφορους κλάδους που αγωνίζονταν για το αυτονόητο: το δικαίωμά τους σε δουλειά με δικαιώματα!
  • Τα αγροτοδικεία που εκκρεμούν ακόμα από το 2009 και πιο πριν!

Οι νόμοι των καπιταλιστών, που στηρίχτηκαν και ψηφίστηκαν από όλες τις ως τώρα κυβερνήσεις σε αυτόν τον τόπο και βρίσκονται σε αρμονική συμφωνία με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης των μονοπωλίων στο όνομα της οποίας πίνουν πολλές δυνάμεις νερό, αναγνωρίζουν στο πρόσωπο των αγωνιζόμενων εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, αγροτών, νεολαίας – γενικότερα του εργατικού / λαϊκού κινήματος, τον πραγματικό εχθρό του συστήματός τους.
Η οργάνωση και ο ταξικός προσανατολισμός του κινήματος είναι που φοβίζει τους κυβερνούντες και τους εξουσιάζοντες ! Απέναντι στην δυνατότητα που ανοίγεται από τις ίδιες τις εξελίξεις και την πείρα που συσσωρεύει πλέον ο λαός μας, να υπάρξει ουσιαστική ανασύνταξη του εργατικού / λαϊκού κινήματος, το μαστίγιο του πολιτικού προσωπικού των μεγαλοεπιχειρηματικών ομίλων πέφτει ανελέητα.
Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης δεν πρέπει να περάσουν, δεν θα περάσουν!
Οι νόμοι και οι εισαγγελείς του συστήματος της εκμετάλλευσης, δεν πρέπει να φοβίσουν το λαϊκό κίνημα! Ίσα – ίσα που πρέπει να το βρουν ακόμα πιο αποφασισμένο απέναντι στη λογική της νομιμοποίησης αυτής της εκμετάλλευσης στη συνείδησή τους. Τώρα χρειάζεται αγωνιστική απάντηση και μαζική καταδίκη των φαινομένων αυταρχισμού.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

Κ.Ο.Β. ΑΕΙ του ΚΚΕ
Γιάννενα, 16/10/2013


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger