Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΛΕΥΚΑΔΑ: Ξύπνα Κώστα , στον σύνδεσμο ύδρευσης κοιμούνται…


Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται !!!

Έπειτα από το θέμα που ανέδειξε το PrevezaBest ,διαβάστε χιλιάδες χαμένα κυβικά νερού και κανείς δεν συγκινείται...  Μέχρι και σήμερα τόσο η δημοτική αρχή όσο και ο σύνδεσμος ύδρευσης Λευκάδας δεν έχουν επιληφθεί επί του ζητήματος.

Εμφανής γίνεται η αναλγησία και η αδιαφορία τόσο του συνδέσμου ύδρευσης όσο και της δημοτικής αρχής Λευκάδας. Σε κάθε περίπτωση ο δήμος της Λευκάδας είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του ,καθώς δεν βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο ,διότι αν ήταν σε περίοδο αιχμής ,τότε θα παρουσιάζονταν σοβαρά προβλήματα λειψυδρίας στο νησί ,από την βλάβη που έχει παρουσιάσει ο αγωγός εδώ και μια βδομάδα περίπου και κανείς δεν λέει να το επιδιορθώσει…

Σύμφωνα με τις καλά ενημερωμένες πηγές του PrevezaBest , ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Παπουτσής ,επικοινώνησε για Τρίτη φορά με τον Πρόεδρο του συνδέσμου ύδρευσης Λευκάδας κ. Καρτάνο για να τον ενημερώσει για ακόμα μία φορά το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στον αγωγό της Λευκάδας ο οποίος βρίσκεται στη περιοχή της Πρέβεζας.

Σημειωτέον η πρώτη ενημέρωση από πλευράς της ΔΕΥΑ Πρέβεζας στον σύνδεσμο ύδρευσης Λευκάδας έγινε πριν μία εβδομάδα περίπου… Και ακόμα το πρόβλημα μέχρι και αυτή τη στιγμή συνεχίζεται… και χάνονται χιλιάδες κυβικά νερού..
Πηγή : PrevezaBest

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger