Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σε εξέλιξη η δράση της κωνωποκτονίας

  
           ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Από την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013 έχει ξεκινήσει ο 7ος κύκλος δράσης της καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ψεκασμοί στις δημοτικές Ενότητες Φαιάκων, Θιναλίων, Εσπερίων και Αγίου Γεωργίου.


Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν ψεκασμοί στις δημοτικές Ενότητες Παρελίων, Λευκιμμαίων, Αχιλλείων αλλά και στην δημοτική Ενότητα Κέρκυρας. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε έκτακτη εφαρμογή στην Περίθεια, στην Πετάλια και σήμερα στην περιοχή Ανάληψη του Ύψου. Έκτακτες εφαρμογές θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές, όπου οι δειγματοληψίες θα δείξουν υπερμεγέθη πληθυσμό κουνουπιών.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Χρήστος-Ηρακλής Σκούρτης δήλωσε ότι « η εν λόγω δράση εξελίσσεται ομαλά. Ως εκ τούτου είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να ενημερώνονται για την δράση αυτή μέσω των Δελτίων Τύπου που εκδίδει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία επισημαίνοντας τα σημεία τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ή έκτακτων εφαρμογών. Στόχος μας είναι να ανακουφίσουμε τόσο τον εντόπιο πληθυσμό του νησιού, όσο και τους επισκέπτες μας». 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger