Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΓΟΛΕΜΗ»            Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, οργανώνει τον Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης «ΓΟΛΕΜΗ», Λευκάδα – Πρέβεζα – Λευκάδα,  την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 15:00 .

            Η εκκίνηση θα δοθεί από τον φάρο στην αμμόγλωσσα της Λευκάδας κατεύθυνση προς Β.Δ. (Γύρα) , στη συνέχεια κατεύθυνση στην πράσινη σπίθα την πρώτη του διαύλου Πρέβεζας Νο 2 , αυτή την αφήνουμε αριστερά με κατεύθυνση τον Αι Γιάννη Λευκάδας, και συνεχίζουμε για τερματισμό από εκεί που έγινε η αρχική εκκίνηση. Η συνολική διαδρομή είναι 18 ν.μ..
            Δηλώσεις συμμετοχής και οδηγίες πλου στην συνάντηση κυβερνητών , την Κυριακή 14/07/2013 και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία του Ομίλου στη Μαρίνα Λευκάδας.

            
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger