Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας με τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών και Πολιτιστικά Σωματεία από την Γεωργία και την Βουλγαρία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη, επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013, μέλη χορευτικών Πολιτιστικών Σωματείων από τις περιοχές Merani της Γεωργίας και Sider Voivoda της Βουλγαρίας. Τα Σωματεία συνοδευόταν από τον Βούλγαρο Αντιδήμαρχο, δασκάλους των Σωματείων και τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών κ. Γαρνέλη Ιωάννη.

Τα Πολιτιστικά Σωματεία, βρίσκονται στην Κέρκυρα ενόψει του διήμερου Διεθνούς Φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων ΣΙΝΙΕΣ 2013 το οποίο διοργανώνεται για 16η συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην Πάνω Πλατεία και το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Ελαιουργία Σινιών.

Στην εκδήλωση, εκτός από τα παραπάνω σωματεία, θα λάβουν μέρος ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκίμμης «Φαέθων».

Στα πλαίσια της συνάντησης έγινε λόγος για θέματα παιδείας και τουρισμού και κυρίως, για θέματα που αφορούν στον θρησκευτικό τουρισμό, ο οποίος, παρουσιάζει σημαντική αύξηση στο νησί μας.


Ο κ. Σκούρτης εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση αυτή και αναφέρθηκε στην δυνατότητα συνεργασίας της Π.Ε. Κέρκυρας με τις δύο χώρες, ανάλογης με εκείνης που έχει αναπτυχθεί με την Ουκρανία. Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο Σύλλογος Σινιών στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας. Ο κος Σκούρτης δήλωσε ότι: «Η Π.Ε. Κέρκυρας, με τους λιγοστούς οικονομικούς πόρους που διαθέτει, υποστηρίζει με χαρά ανάλογες εκδηλώσεις οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό και συμβάλλουν στην ανάπτυξη διαπολιτισμικών σχέσεων και την τουριστική προβολή της Κέρκυρας».
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger