Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE ΚWOΝ DO ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

«Η βία είναι το όπλο των αδυνάτων» λέει μία παλιά  λαϊκή έκφραση . Το TAE KWON DO όχι μόνο δεν καλλιεργεί τη βία αλλά και την αποτρέπει.  Διδάσκει αυτοκυριαρχία, αυτοσεβασμό, πειθαρχία αλλά και σεβασμό προς τους άλλους και γενικά καλλιεργεί  έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά. 

 ΟΙ αθλητές του συλλόγου Λευκάδας αποδεικνύουν έμπρακτα του λόγου το αληθές,  με την καθημερινή τους συμπεριφορά τόσο μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου όσο και έξω από αυτόν.
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE ΚWOΝ DO ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ  ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΩΡΑ 21.30 ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ - ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΕ ΚWΟΝ DΟ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger