Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η ένταση αποκορυφώθηκε όταν ο κος Στραγαλινός απευθυνόμενος στον εισηγητή κο Γαζή ερωτώντας ποιος είναι αυτός που υπογράφει την αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού και Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ» βιντεο

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2013
Σε συνέχεια προηγούμενης δημοσίευσης μας που αφορούσε για την ένταση που προκλήθηκε μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο.
Είναι χαρακτηριστική η ένταση που επικρατεί ανάμεσα στον κο Στραγαλινό και τον κο Γαζή. Ο κος Στραγαλινός μέμφθηκε το κον Γαζή ότι είναι ανήθικο από τον κο Γαζή να κατέχει ταυτόχρονα και τις δύο θέσεις, αυτή του Αντιδημάρχου πολιτισμού και υπεύθυνου για τη κατανομή των επιχορηγήσεων στους πολιτιστικούς συλλόγους, και αυτή του προέδρου πολιτιστικού συλλόγου Νυδρίου και Περιχώρων ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨, για 14 μάλιστα συναπτά έτη χωρίς την διενέργεια εκλογών και να χρηματοδοτεί ο ίδιος από τη θέση του Αντιδημάρχου τον σύλλογο ευνοώντας τον. Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα προς τιμή του και προς μίμηση την περίπτωση του κου Ζουριδάκη, που όταν ανέλαβε χρέη Αντιδημάρχου Αθλητισμού παραιτήθηκε από πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Νυδρίου για λόγους πολιτικής ευθιξίας. Κατόπιν αυτών ο κος Γαζής απέσυρε από την εισήγησή του την πρόταση χρηματοδότησης του πολιτιστικού συλλόγου Νυδρίου και Περιχώρων ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ για λόγους ευθιξίας. Παρακολουθείστε τα στο παρακάτω βίντεο.

2
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger