Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σύσκεψη στην Π.Ι.Ν. για έργα ΕΣΠΑ

Σύσκεψη στην Π.Ι.Ν. για έργα ΕΣΠΑ

          Την Παρασκευή 7-6-13 στην Κέρκυρα έγινε σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Σπ. Σπύρου, του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κ. Αραβανή, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Βερύκιου και του Π.Σ. κ. Δ. Σκληρού.

          Η σύσκεψη έγινε ύστερα από πρωτοβουλία και με την παρουσία του Βουλευτή κ. Θ. Σολδάτου. Παραβρέθηκαν ο κ. Καραλής Γ. Δ/ντης της Π.Ι.Ν., ο κ. Π. Οικονόμου Πρ/νος Διαχ/κής Αρχής, ο Δ.Τ.Υ. Δ. Λευκάδας κ. Δ. Βραχνούλας και η κ. Α. Φραγκούλη Πρ/νη Προγρ/σμού Δ. Λευκάδας.
          Κατά την πολύωρη συνάντηση εργασίας έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία και την προετοιμασία των έργων ΕΣΠΑ για το Δήμο Λευκάδας.
Ο κ. Περιφερειάρχης υπέγραψε την έγκριση δημοπράτησης του:
  • «Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Βορείου- Νοτίου Λευκάδας και Καλάμου- Καστού)» ύψους 1.721.000 €
και την ένταξη του έργου 
  • «Ανάπλαση της οικίας Ζαμπελίων» ύψους 923.000 €.

          Εντός των ημερών θα υπογραφεί η ένταξη του έργου «Ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Ελλομένου» ύψους 428.000 €. Αποφασίστηκε επίσης να δοθεί προτεραιότητα και σε άλλα σημαντικά έργα για τον Δήμο όπως το ΘΕΑΤΡΟ της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τον Αγωγό Ύδρευσης ΚΑΛΑΜΟΥ- ΚΑΣΤΟΥ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ της ΠΟΛΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ.ά.
          Τέλος κατατέθηκαν στον κ. Περιφερειάρχη οι μελέτες για την Αποκατάσταση των Δυτ. Παραλιών του Δήμου Λευκάδας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από την διάβρωση και την μεταφορά άμμου και δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα το αντιμετωπίσει η Περιφέρεια στα πλαίσια της νέας Προγρ/κής Περιόδου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger