Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Πολιτικέ νάνε Κουβέλη......

Γράφει: ο Λεωνίδας Μαρτέλος
(στιχουργός)

Ήσουνα ένα δεκανίκι του συστήματος, ένα "αριστερό" άλλοθι της τρικομματικής παρωδίας, και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με τους τελευταίους χειρισμούς σου.
Αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο εσένα αλλά συνολικά τη ΔΗΜΑΡ. 
Ας ξεκινήσουμε από το 2012 που έσυρες τον τόπο σε διπλές εκλογές χωρίς κανένα λόγο, αφού τα βρήκες μαζί τους χωρίς να απαιτείται να τα βρεις όπως αποδείχθηκε σήμερα!

Δηλαδή δεν στήριξες τότε στις πρώτες εκλογές, γιατί δε θα μπορούσες να το παίξεις αριστερός αφού μια πιθανή αποχώρησή σου θα έριχνε την κυβέρνηση, αλλά στήριξες μετά, αφού όπως αποδείχθηκε σε είχανε για τα @ρχϊδι@ τους, όμως εσύ θα μπορούσες να διαφυλάξεις το "αριστερό" σου (χαχαχαχαχα) προφίλ, αποχωρώντας (έτσι όπως αποχώρησες) χωρίς ιδιαίτερους τριγμούς στο κυβερνητικό σχήμα. Τους έδωσες όμως 13 μήνες πολιτικό χρόνο να ασελγήσουν πάνω στην ελληνικό λαό, και τώρα τους παρέδωσες πιο ισχυρούς για να τον αποτελειώσουν!!

Αριστερέ ψηφοφόρε της ΔΗΜΑΡ πόσο υπερήφανος θα αισθανόσουν αν....

Όταν αυθαίρετα ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, έβγαινε ο Κουβέλης και έλεγε "ή ανοίγει η ΕΡΤ τώρα σε 24 ώρες ή αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στην Κυβέρνηση"!!
Χωρίς τις βλακώδεις συναντήσεις των πολιτών αρχηγών, τρεις τον αριθμό, και η πρώτη τρεις μέρες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ!!!! Αλλά αυτό χρειαζόταν πολιτικό ανάστημα το οποίο απουσιάζει....

Για το τι προστάτευσε η ΔΗΜΑΡ για το λαό, το χρόνο που πέρασε, πόσες απαγκιστρώσεις μνημονίου έκανε, ούτε λόγος. Ήδη ο Σαμαράς τον "έδωσε" μαζί με τον Βενιζέλο ότι είχαν συμφωνήσει για τις 2.000 απολύσεις μέσα στον Ιούνιο, και δεν διαψεύσθηκε!

Χορτάσαμε από: "η αριστερά της ευθύνης", "η προγραμματική συμφωνία" , "η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί....", "η ΔΗΜΑΡ δεν συμφωνεί" και όλες αυτές τις π@π@ριές που νόμιζες ότι σε καθιστούσαν ως αριστερά της ευθύνης!
Πολύ μπλα μπλα μπλα ρε φίλε, και ουσία μηδέν!
Πολιτικέ νάνε Κουβέλη......
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger