Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ι.Ν ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, όπου με την Βουλευτή Κεφαλληνίας, κα. Αφ. Θεοπεφτάτου, τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλ. Παρίση, τον Πρόεδρο των Φίλων του Μαντζαβινάτειου Ιδρύματος, κ. Γερουλάνο και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μαντζαβινάτειου,  κ. Δ. Μαρκάτο, συναντήθηκαν με εκπροσώπους των Πολιτικών Παρατάξεων, προκειμένου να υποστηρίξουν την τροπολογία που υπεβλήθη σε νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή και αφορά την ακύρωση της απόφασης του Υπουργού Υγείας, για συγχώνευση αρχικά των δύο Νομικών Προσώπων Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου και του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου, πράγμα που θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στο κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Περιφερειάρχης, κ.Σ. Σπύρου, είναι κάθετα αντίθετοι στην απόφαση αυτή, καθώς μια τέτοια απόφαση θα υποβαθμίσει τις παροχές Υγείας στο νησί.

Συμμετοχή Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συμμετείχε στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, (ΕΝ.Π.Ε) για θέματα που αφορούν τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και ιδιαίτερα της περιοχής του Ιονίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Σπύρου θα παρευρεθεί σε εκδήλωση μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια, για την προβολή εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Προγράμματος : «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Μαραβέγιας θα παρουσιάσει κομβικές δράσεις του προγράμματος όπως τα Θερινά Σχολεία και το ψηφιακό περιοδικό «Οδυσσέας». 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger