Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προσκαλούνται τα μέλη και  οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (με βάση την  Εγκύκλιο της 21-5-13 του Γραμματέα  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής), την Παρασκευή 31
Μαΐου 2013 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, όπου θα γίνει Νομαρχιακή Συνέλευση με την παρουσία Ομιλητή απ΄ τον Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής.
Κύριο αντικείμενο αυτής  της Νομαρχιακής Συνέλευσης θα είναι  η προετοιμασία των εσωκομματικών  εκλογών της 9ης Ιουνίου 2013.
Ως εκ τούτου κατά την Νομαρχιακή Συνέλευση θα γίνουν:

    Πολιτική ενημέρωση
    Απολογισμός απερχόμενης Ν.Ε.
    Έγκριση Εφορευτικών Επιτροπών

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ   
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger