Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Δήμος Πρέβεζας βγάζει στο δρόμο Άπορη – Πολύτεκνη Οικογένεια


Υπό την απειλή ότι θα βρεθούν στο δρόμο ,ζει μια εξαμελής οικογένεια από την Πρέβεζα.


Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο Πατέρας της οικογένειας , ο Δήμος μεθοδεύει την διαπόμπευση της οικογένειας του από το σπίτι στο οποίο διαμένει ο ίδιος και η εξαμελής οικογένεια του.

“Άνεργοι όλοι στην οικογένεια και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αύριο σπίτι “ μας δήλωσε χαρακτηριστικά ένα από τα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας η υπόθεση περιπλέκεται διότι “ Το σπίτι που μένουμε ,άνηκε σε μια κυρία η οποία έχει πεθάνει. Είχε δώσει όμως ρητή εντολή προς τους κληρονόμους να μην μας δημιουργήσει κανείς πρόβλημα" .

Συνεχίζοντας ο Πατέρας μας ανέφερε” Η Υπόθεση περιπλέκεται και μπαίνει στη μέση ο Δήμος ,διότι βρέθηκε μια διαθήκη ,η οποία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο κτήριο το παραχωρεί στο Δήμο.” “ Δεν έχουμε πρόβλημα να αποχωρήσουμε από το σπίτι ,φτάνει ο Δήμος να μας εξασφαλίσει μια άλλη οικία να μείνουμε” Κατέληξε με ύφος τρεμάμενο  και απογοητευμένος ο Πατέρας της οικογένειας.


Έπειτα από όλα αυτά θα πρέπει ο Δήμος Πρέβεζας να δει με περισσότερη ευαισθησία την υπόθεση αυτή και να μην εκδιωχθεί μια ολόκληρη οικογένεια που σημειωτέον δεν έχει καμία πηγή πόρων να εξασφαλίσει ούτε τα απαραίτητα.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger