Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΝΑΡΞΗ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ & 5ου ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Με εντυπωσιακό αριθμό συμμετεχόντων έγινε η έναρξη του 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ & 5ου ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ στο Ionian Blue. Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα κηρύχθηκε η έναρξη ενός τόσο σημαντικού όσο και έγκυρου Συνεδρίου με τη συμμετοχή πάρα πολλών συνέδρων, ένα Συνέδριο που κοσμεί το νησί μας.  Είχαμε την εισαγωγή από τη "Νέα Χορωδία Λευκάδος", χαιρετισμούς, βραβεύσεις, την κήρυξη έναρξης εργασιών με εναρκτήρια ομιλία ¨ο πόνος στη Νοσηλευτική, στο Δίκαιο και στη Λογοτεχνία" και κατόπιν ακολούθησε Δεξίωση Υποδοχής με τη συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων "Πήγασος" και "Απόλλωνας Καρυάς".

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger