Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

«Προσκύνημα» στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ από μοτοσικλέτες.



«Προσκύνημα» στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ από μοτοσικλέτες.



Μεγάλες ουρές με εκατοντάδες μηχανές και αναμονή που ξεπερνούσε τις τρεις και τέσσερις ώρες. Αυτή ήταν η κατάσταση που επικρατούσε σήμερα από το πρωί στα περισσότερα ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Θεσσαλονίκης, καθώς οι ιδιοκτήτες των μηχανών, επέλεξαν να τα πάνε για έλεγχο τελευταία στιγμή, δύο 24ώρα μόλις πριν τελειώσει η σχετική προθεσμία για όσα είναι πρώτης κυκλοφορίας πριν το 2009. Και αυτό γιατί όσοι τα πάνε από Δευτέρα για έλεγχο θα είναι εκπρόθεσμοι και θα επιβαρύνονται ακόμη ένα ποσό, ενώ σε περίπτωση ελέγχου από την τροχαία, όποιος δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ το όχημα, θα πρέπει να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο που φτάνει τα 400 ευρώ.



Τα περισσότερα Ι. ΚΤΕΟ δεν δεχόντουσαν σήμερα νέα ραντεβού καθώς η λίστα αναμονής ήταν γεμάτη. Σε μερικές περιπτώσεις, όπως στο Ι. ΚΤΕΟ που φαίνεται στις φωτογραφίες, οι ιδιοκτήτες μηχανών μπορούσαν να πάνε χωρίς ραντεβού, αλλά έπρεπε να περιμένουν αρκετές ώρες για να εξυπηρετηθούν. Κάποια μάλιστα ίσως ανοίξουν και αύριο Κυριακή, για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Οι τιμές για τις μοτοσυκλέτες κυμαίνονται από 25 μέχρι 40 ευρώ, αναλόγως των κυβικών για κάποια ΚΤΕΟ και καλό είναι πριν πάει κάποιος να τηλεφωνήσει για να μάθει την τιμή καθώς μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. 



Πηγή: thesstoday
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger