Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου βάζουν οι Έλληνες καταναλωτές δύο προϊόντα της Coca-Cola Τρία Έψιλον



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Την ψήφο εμπιστοσύνης των καταναλωτών απέσπασαν, για ακόμη μία φορά, δύο αγαπημένες μάρκες με ελληνική ταυτότητα, η Amita και τα Tsakiris Chips, στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2013». «Προϊόν της Χρονιάς 2013» αναδείχθηκαν τα αγαπημένα προϊόντα των καταναλωτών Amita Μήλο, Πορτοκάλι και Καρότο και η σειρά Tsakiris chips «Γεύσεις από Ελλάδα», γεγονός που έρχεται να επιβραβεύσει την καινοτομία, την ποιότητα και τη γεύση τους.
Οι Έλληνες καταναλωτές έδειξαν, για μία ακόμα φορά, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους σε δύο μάρκες της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στον αναγνωρισμένο 5ετή θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς», ο οποίος αντανακλά τις προτιμήσεις και τις επιλογές των ίδιων των καταναλωτών στη χώρα μας και αναδεικνύει τα πλέον καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.
Τα δύο καινοτόμα προϊόντα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, αποτελώντας δύο μάρκες με ελληνική ταυτότητα, έχουν πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή, καθώς ανταποκρίνονται συνεχώς στις εξελισσόμενες γευστικές και διατροφικές ανάγκες τους.
Στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών στην κατηγορία «Χυμοί» αναδείχθηκε ο 100% φυσικός χυμός Αmita Μήλο, Πορτοκάλι και Καρότο, που αποτελεί ακόμα μια απολαυστική πρόταση με την υπογραφή της Amita, της μάρκας που έχει χαρακτηρίσει, μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 30 χρόνων, την ελληνική αγορά των συσκευασμένων χυμών.
Στην κατηγορία «Snacks» οι 4 γεύσεις της σειράς Tsakiris chips «Γεύσεις από Ελλάδα», το Θαλασσινό Αλάτι Μυτιλήνης, η Γραβιέρα Κρήτης, τα Μυρωδικά του Αιγαίου και τα Ψητά Λαχανικά, κέρδισαν την προτίμηση του κοινού. Η διάκριση αποδεικνύει ότι η συνταγή επιτυχίας των ΤSAKIRISchips, που βασίζεται στην αγάπη και το μεράκι για δημιουργία απολαυστικών και καινοτόμων συνδυασμών, που χαρακτηρίζονται από ελληνικότητα, αυθεντικότητα και φυσικότητα, έχει χτίσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες καταναλωτές.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger