Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

«Κοροϊδεύει και τον Μεϊμαράκη ο Αρβανιτόπουλος»






Ο πρώην βουλευτής και νυν δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης «πήρε το τραγκέτο», πέρασε στην απέναντι πλευρά και από ’κει σφαίρα για το ελληνικό Κοινοβούλιο για να προλάβει την Αθήνα και την «Αθηνά» του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, το νομοσχέδιο της «εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης» που ήδη συζητείται στην αρμόδια επιτροπή. Ο πρώην βουλευτής έχασε πάσα ιδέα για τον υπουργό Παιδείας, καθώς δεν τον θεωρεί και πολύ αξιόπιστο.

«Πέντε φορές έχω έρθει εδώ και τον έχω ενοχλήσει. Και τις πέντε μου έδωσε το λόγο του ο κύριος Αρβανιτόπουλος και με καθησύχασε. Δεσμεύτηκε μάλιστα και ενώπιον του προέδρου της Βουλής ότι την Κεφαλονιά δεν θα την πειράξει, αλλά πιστεύω ότι κορόιδεψε και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη» είπε ο Αλέξανδρος Παρίσης.

«Θέλει να μας πάει στο Μεσολόγγι. Εμείς έχουμε τις υποδομές, έχουμε τα πάντα. Του είπαμε ότι η Διοίκηση Επιχειρήσεων και το τμήμα Βιολογικής Καλλιέργειας πρέπει να μείνουν στα Ιόνια Νησιά κι εκείνος προσανατολίζεται για το Μεσολόγγι» επεσήμανε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, ο οποίος χαίρει άκρας εκτίμησης από τους περισσότερους βουλευτές.

Κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας (σ.σ. τώρα δεν θέλει να περνά ούτε απ’ έξω από τη Βουλή), οι τότε συνάδελφοί του είχαν δει ουκ ολίγες παραστάσεις στο θέατρο ,αφού ο Αλέξανδρος Παρίσης ήταν ιδιοκτήτης θεάτρων εδώ στη πρωτεύουσα.

«Τώρα είναι η κόρη μου στα θέατρα αλλά δύσκολες εποχές. Εγώ αν και δουλεύω περισσότερο είμαι εντυπωσιασμένος και δεν θα θελα ποτέ να γυρίσω πίσω. Ναι, να παλέψω για την Κεφαλονιά από τη θέση του δημάρχου, ποτέ ξανά βουλευτής» είπε στη Ζougla.gr ο πρώην βουλευτής ,ο οποίος είχε θερμή χειραψία και εναγκαλισμό στο καφενείο τόσο με τον πρόεδρο της Βουλής όσο και με τον Κώστα Μαρκόπουλο.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger