Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ




Ένας Λευκαδίτης, ένα Καρσανόπουλο, είναι ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο Γιάννης Ε. Μεσσήνης καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.


Εξελέγη «με την πρώτη», με ποσοστό 57% πρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ένας σπουδαίος συμπατριώτης μας πάτησε το ψηλότερο σκαλί της Πανεπιστημιακής Ιεραρχίας, η οποία και μέχρι σήμερα είχε να μετράει μόνον επιτυχίες.

Ο άξιος γιος του μάστρο Στάθη «Γιωργατσού», τίμησε την γενέτειρα του την Καρυά και τιμήθηκε από τους συναδέλφους του, όσο λίγοι.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος – τότε- Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου πραγματικά άφησε εποχή: Οργάνωσε το πλέον σύμφωνο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ελλάδας, το οποίο ακόμη και σήμερα λειτουργεί υποδειγματικά.

Οργάνωσε και λειτουργεί στη Λάρισα το κατά κοινήν ομολογία αρτιότερο Πανεπιστημιακό Κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής της οποίας είναι διευθυντής.

Τα τελευταία χρόνια είναι κοσμήτορας της σχολής επιστημών υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η εώς τώρα πορεία του δικαιώνει όλους όσους τον πίστεψαν και τον αγάπησαν. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς του εύχονται πάντα άξιος…

Υ.Γ. Όσο για εμένα, που έχω την τιμή να είμαι πρώτος του εξάδελφος, για τη συγκίνηση που μου προκάλεσε η ανάδειξη του σε πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω.

Πήγα να του πω και εις ανώτερα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν …υπάρχουν «ανώτερα», καθώς όλα τα σκαλιά τα ανέβηκε και άφησε το σημάδι του.


Να τον χαιρόμαστε


Χρήστος Γ. Μεσσήνης,


π. αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Τα Νέα»
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger