Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Νέα διάκριση στον Μαθηματικό Διαγωνισμό για την Μαριάννα Μάντζαρη...


Για μια ακόμα χρονιά είδαμε μαθητή του Μεγανησίου να διακρίνεται στον ετήσιο Μαθηματικό Διαγωνισμό. Και φέτος, όπως και πέρυσι η μαθήτρια αυτή είναι η – ούτως ή άλλως αριστούχος- Μαριάννα Μάντζαρη. Θερμά συγχαρητήρια από όλους εμάς και καλή συνέχεια στους επόμενους διαγωνισμούς!

Δείτε και το σχετικό άρθρο από τα «Λευκαδίτικα Νέα«:
Τέσσερις οι επιτυχόντες από την Λευκάδα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Θαλής»
Τέσσερις ήταν συνολικά οι επιτυχίες των μαθητών των γυμνασίων και λυκείων του Νομού Λευκάδας (Λευκάδας και Μεγανησίου) που έλαβαν μέρος στον 73ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2012-2013 της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας. Οι τρεις μαθητές και μία μαθήτρια πέρασαν με επιτυχία το πρώτο μέρος του διαγωνισμού «Θαλής».
Τα επόμενα στάδια του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» και «Αρχιμήδης», για τα οποία ήδη προετοιμάζονται οι επιτυχόντες του «Θαλή», θα διεξαχθούν στις 12 Ιανουαρίου και 23 Φεβρουαρίου 2013 αντίστοιχα.
Και από την πλευρά μας πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά…
Οι επιτυχόντες του «Θαλή» είναι:
Γ΄ Γυμνασίου 2012-2013
ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΤΑΓΗΣΘΟΔΩΡΗΣ1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Α΄ Λυκείου 2012-2013
ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΜΑΡΙΑΝΝΑΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γ΄ Λυκείου 2012-2013
ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΤΑΓΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΖΩΗΣ1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚ


πηγη.
http://www.meganisitimes.gr
http://www.kolivas.de

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger