Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ακόμη μια ήττα για την Δόξα...



Εύκολη νίκη του Λαυρίου με Λευκάδα!!
Ακόμα μία νίκη πέτυχε η ομάδα της πόλης μας σήμερα, όπου επικράτησε της Δόξας Λευκάδας με σκορ 80-65. Το συγκρότημα του Χρίστου Σερέλη μπήκε δυναμικά στον αγώνα όμως οι Λευκαδίτες κατάφεραν και γύρισαν το ματς κλείνοντας το ημίχρονο με 4 πόντους προβάδισμα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ παίζοντας εξαιρετική άμυνα και κάνοντας σωστές επιλογές στην επίθεση πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ και δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας 14 και αργότερα 20 πόντων. Έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο δόθηκε και χρόνος στους πιο νέους παίκτες της ομάδας μας. Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν για ακόμα μια φορά οι Γιαννακόπουλος και Κακιούζης σκοράροντας 14 (1) και 20 πόντους αντίστοιχα. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο Λυμπερόπουλος ο οποίος έβαλε 24 πόντους με 6/7 τρίποντα.
Λαύριο – Δόξα Λευκάδας 80-65
Διαιτητές: Διαμαντής – Παγώνης – Κωνσταντινόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 26-18, 36-40, 63-49, 80-65.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Μαρκομιάλης 2, Κεσκινίδης Φ., Τρικαλιώτης, Τσίρος 4, Κακιούζης 20 , Φραντζέσκος, Γιαννακόπουλος 14 (1), Λυμπερόπουλος 24 (6/7 τρ.), Περράκης 8 (2), Κεσκινίδης Χ., Ψωμαδέρης 4 (1), Πασχάλης 4.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παπαδόπουλος): Ματενίδης 2, Ακτύπης 5 (1), Ναούμης, Μουρατίδης 6 (2), Βαγενάς 12 (2), Τζανιδάκης 9, Μανούσος 8, Μάρτζος 12, Κουκουνιάς 4, Μάτιτς 7 (1).
Πηγή: basketlavriofan.blogspot.gr (Γ.Σ. Λαυρίου)
http://www.kolivas.de
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger