Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΣΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


logo ΑΝΑΣΑ νέο.png


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ:
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κε ΣΠΥΡΟΥ;
ή αλλιώς «Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;»
Κύριε Περιφερειάρχη

Με αφορμή την κριτική που σας ασκήσαμε επειδή πραγματοποιήσατε συναντήσεις με γερμανούς εκπροσώπους της Περιφέρειας VorpommernRugen, εν κρύπτω, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των συλλογικών οργάνων, διαμαρτυρηθήκατε γιατί σας ονομάσαμε «dealer» των γερμανικών συμφερόντων, γιατί σας προειδοποιήσαμε ότι βαδίζετε σε ολισθηρό δρόμο, ισχυριστήκατε εν τέλει ότι σας αδικούμε.
Δυστυχώς όμως, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δεν πέρασαν πάρα μόνο μερικές ημέρες για να επιβεβαιώσετε εσείς ο ίδιος με δελτίο τύπου τους φόβους και τις καταγγελίες μας για τον ρόλο που έχετε αναλάβει.
Και ομιλούμε για την επίσκεψή σας στην Γερμανία, και τα όσα αναφέρετε στο Δ.Τ. της ΠΙΝ 11/12/2012.
-       Ποιο συλλογικό όργανο της ΠΙΝ ενημερώσατε για το ταξίδι σας αυτό;
-       Ποιο συλλογικό όργανο της ΠΙΝ ενέκρινε την μετάβασή σας στο εξωτερικό και με ποια αιτιολογία;
-       Ποιος σας εξουσιοδότησε να προβαίνετε σε πράξεις εθνικής υποτέλειας απέναντί στην Μέρκελ, όπως το να ζητάτε από αυτήν την μείωση του ΦΠΑ από 23% σε 19%;
-       Ποιος σας εξουσιοδότησε να λαμβάνετε εντολές, όπως ο ίδιος ομολογείτε, από την κα Μέρκελ να οργανώσετε κοινές παρουσίες και με άλλους Περιφερειάρχες για να μιλήσει η κα Μέρκελ;
-       Μήπως  αυτό δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του «dealer» των γερμανικών συμφερόντων που σας έχουμε αποδώσει;
Κε Περιφερειάρχη,
Επειδή η συμπεριφορά σας αυτή υπερβαίνει αφ ενός τις αρμοδιότητές σας και παραβιάζει τα καθήκοντά σας όπως αυτά αναφέρονται στα άρθρα 159 και 184 του Ν. 3852/2010, επειδή η έλλειψη διαφάνειας μας εμβάλλει σε ισχυρούς προβληματισμούς για τις προθέσεις σας, επειδή δεν επιθυμούμε να βρεθούμε ως πολίτες των Ιονίων Νήσων μπροστά σε αρνητικά τετελεσμένα και δυσάρεστες εκπλήξεις.
Σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε πλήρη, ουσιαστική και σε βάθος ενημέρωση των Συλλογικών Οργάνων της ΠΙΝ και των πολιτών της για το είδος και το περιεχόμενο των επαφών σας με την Γερμανική πλευρά και τις δεσμεύσεις που έχετε ενδεχομένως αναλάβει.
Στους Επτανήσιους, τους Απογόνους των Ριζοσπαστών κε Σπύρου δεν ταιριάζει ο «νεοραγιαδισμός» που σηματοδοτεί η πολιτική σας απέναντι στους Γερμανούς εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων.

Αργοστόλι 18/12/2012                                  Θεόδωρος  Γαλιατσάτος
                                                                        Περιφερειακός σύμβουλος
                                                                         Επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger