Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεδριάζει στη Λευκάδα το ΠΣΙΝ – Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Συνεδριάζει, για δεύτερη φορά στη Λευκάδα, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 14:00 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 09:00 στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:


Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
Συνεδρίασης Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2012 – Ώρα 14.00

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση απολογισμού πρώην Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Οικονομικού έτους 2010. Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπυρίδων Σπύρου

ΘΕΜΑ 2ο: Κατάρτιση Προϋπολογισμού Οικονομικούς έτους 2013 της Π.Ι.Ν Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπυρίδων ΣπύρουΘέματα Ημερήσιας Διάταξης
Συνεδρίασης Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2012 – Ώρα 09.00

ΘΕΜΑ 1ο: Παραχώρηση χρήσης ενός γραφείου στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Ομάδας Εθελοντών έκτακτης ανάγκης Ζακύνθου. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ζακύνθου κ. Μυλωνάς Διονύσιος.

ΘΕΜΑ 2ο: Υποβολή εισήγησης σχετικά με τη διαδικασία οριστικού κλεισίματος του Α.Φ.Μ. της Ν.Α. Κεφαλληνίας & Ιθάκης προς έγκριση – Επιβεβαίωση υπαρχόντων βιβλίων και στοιχείων του Κ.Β.Σ. προς υποβολή. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Ευστάθιος – Σωτήρης Κουρής.

ΘΕΜΑ 3ο: Εισήγηση για δημιουργία πέντε (5) θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Τ.Ε.Ι Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Ευστάθιος – Σωτήρης Κουρής.

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση στήριξης και συμπαράστασης για την διαθεσιμότητα υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δ. Καρύδης.

ΘΕΜΑ 5ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Καλούδης.

ΘΕΜΑ 6ο: Ενίσχυση των προσπαθειών για διαφύλαξη, φωτογράφηση, καταλογράφηση κ.λ.π μέρους των ιστορικών αρχείων Κεφαλονιάς. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ηλίας Μπεριάτος

ΘΕΜΑ 7ο: Συνέπειες επιπτώσεις από επικείμενη παραχώρηση Λιμένος Κέρκυρας. Εισηγητής: Η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Δαγκλή Ανδρομάχη .

ΘΕΜΑ 8ο: Έλλειψη δασκάλου στο Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Καλούδης.

ΘΕΜΑ 9ο: Ενέργειες Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για να μην ξεπουληθεί το Λιμάνι – Χρυσωρυχείο της Κέρκυρας και να μην ενταχθεί σε ενιαία μονάδα εποπτείας με έδρα την Πάτρα. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Καλούδης.

ΘΕΜΑ 10ο: Συζήτηση για την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου που δρομολογεί τις διαδικασίες υλοποίησης της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θ. Γουλής.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger