Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τηλυκράτης: Οι μεταγραφές, οι αποχωρήσεις και το γήπεδο...


Σε δύο μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις για το ρόστερ του προχώρησε ο Τηλυκράτης που έχει στη διάθεσή του 27 ποδοσφαιριστές ενόψει του νέου πρωταθλήματος.


Η ομάδα της Λευκάδας απέκτησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, Ισαάκ Τεπετό με θητεία σε Ζάκυνθο, Χερσόνησο, ΑΟ Χανιά, Ένωση Αποστόλου Παύλου και Αχιλλέα Καμαρών και τον 25χρονο αριστερό μεσοαμυντικό, Γιώργο Λεκάκη που έχει περάσει από Αετό Σκύδρας, όπου ήταν και αρχηγός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής.
Οι παίκτες που αποτέλεσαν παρελθόν είναι οι νεαροί Βαγγέλης ΛερογιάννηςΓιώργος Παπαστεργίου και Δημήτρης Σταυρίδης, οι οποίοι δεν έπεισαν στην προετοιμασία ότι μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση.
Στα υπόλοιπα θέματα, πρόβλημα έχει προκύψει με το γήπεδο, το οποίο ενδέχεται να μην είναι έτοιμο για τους επίσημους αγώνες που ακολουθούν και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορεί ο Τηλυκράτης να χρησιμοποιήσει το δημοτικό στάδιο Λευκάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια του αν δεν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες σε αυτό.
Συντάκτης: Μαρία Καρβούνη
Πηγή: www.onsports.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger