Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνεχίζει την επιθεώρηση έργων στην Κεφαλονιά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
1ου – 2ου 12/θέσιο Λύκειο Αργοστολίου

  Το έργο ανέγερσης 1ου – 2ου 12/θέσιου Λυκείου Αργοστολίου επισκέφτηκαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτ. Κουρής και η θεματική
Αντιπεριφερειάρχης, Τζόγια Γρουζή.
 Τα υπό ανέγερση δύο σύγχρονα κτήρια, εμβαδού 5.144 μ2, κτίζονται σε οικόπεδο 11 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν 24 αίθουσες διδασκαλίας, δύο αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια φυσικοχημείας και πληροφορικής κλπ.
 Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ / ΠΙΝ με 12.281.000 € και έχει ως φορέα υλοποίησης τον Ο.Σ.Κ.  

Δρόμος Αργοστόλι – Λιμάνι Πεσσάδας

 Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το δρόμο Αργοστόλι – Πεσσάδα, όπου έγινε διαπλάτυνση του οδοστρώματος, ασφαλτόστρωση, τοιχία αντιστήριξης και φωτοσήμανση.
 Το έργο αυτό θεωρείται σημαντικό, καθώς μέσω αυτού του δρόμου συνδέεται το Αργοστόλι με το λιμάνι Πεσσάδας απ’ όπου εκτελούνται τα δρομολόγια από Κεφαλονιά προς τη Ζάκυνθο.


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger