Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοίνωση : εγγραφής μελών στον Τηλυκράτη

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της ομάδας μας, θα γίνει εκκαθάριση του Βιβλίου Μελών του σωματείου.
Στην συνέχεια θα ερωτηθούν όλα τα παλιά μέλη, αν επιθυμούν την επανεγγραφή τους, και συγχρόνως θα διενεργείται και εγγραφή νέων μελών.

Με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, ορίσθηκε η συνδρομή στα 20 ευρώ ετησίως για όλους, ενώ για τους φοιτητές και τους άνεργους στα 10 ευρώ ετησίως (πριν ίσχυε μηνιαία συνδρομή 5 ευρώ δηλαδή 60 ευρώ το χρόνο ).
Ελπίζουμε όλοι να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας, που αποκλειστικό στόχο έχει, την διεύρυνση της λαϊκής βάσης του σωματείου.

                                                                            ΤΟ Δ.Σ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger