Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Άρωμα Επτανήσου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.


Η ευρωβουλευτής Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα θα σηκώσει και πάλι σημαία της Επτανήσου με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Άξια εκπρόσωπός μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πρέπει να συνεχίσει το έργο της. Έδωσε μάχες για θέματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στη χώρα μας για μία σταθερή
ευρωζώνη, ένα υγιές χρηματοπιστωτικό σύστημα, νέες πηγές χρηματοδότησης της οικονομίας. Παράλληλα, ήταν στην πρώτη γραμμή για το νέο Ε.Σ.Π.Α. 2014-20. Δυναμική στις διαπραγματεύσεις και συμμαχίες για τις ευνοϊκές προβλέψεις για τις περιφέρειες που πλήττονται από τις συνέπειες της κρίσης στις χώρες του μνημονίου, αλλά και για τα νησιά μας.
«Στη Συνθήκη της Λισαβόνας κατοχυρώσαμε τη δυνατότητα αντιμετώπισης των μόνιμων φυσικών μειονεκτημάτων και στο νέο ΕΣΠΑ τη δυνατότητα ολοκληρωμένης αντιμετώπισής τους από τα επιχειρησιακά προγράμματα που θα υποβάλλονται προς συγχρηματοδότηση από τις περιφέρειες και τα κράτη-μέλη. Ας αξιοποιήσουμε σωστά αυτές τις νέες ευκαιρίες γιατί οι κανονισμοί του νέου ΕΣΠΑ είναι περισσότερο απαιτητικοί. Η ροή των ευρωπαϊκών πόρων θα εξαρτάται από την επίτευξη των στόχων για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας που θέτουν τα προγράμματα. Θα είμαι κοντά στα νησιά μας σ’αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω οι συμπατριώτες μου να μου δώσουν την δύναμη με την ψήφο τους.» αναφέρει η Ρόδη Κράτσα.
Γραφείο Ευρωβουλευτού Ρόδης Κράτσα, Αντιπροέδρου Ε.K. (2007-2012)
Υποψήφιας Ευρωβουλευτού Ν.Δ. - Ευρωεκλογές 2014
Βουκουρεστίου 34, 10671, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210-3645950 / Fax+30 210-3633835
Site: www.rodikratsa.eu  
Social mediaFacebook   Twitter   LinkedIn  Youtube
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger