Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Οικονομ. και τουρισμός απασχολούν τους δημάρχους του Ιονίου

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα


26ped-300x225
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και η τουριστική πορεία των Ιόνιων Νησιών, κυριάρχησαν στην τελευταία
συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε στην Λευκάδα.
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου εισηγήθηκε το ζήτημα της αναγκαιότητας αλλαγής της ΚΥΑ των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς του ΟΤΑ, προκειμένου να γίνει αποδοτική, ενώ ο πρόεδρός της, Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, τόνισε ότι η μη κατάθεση επαρκών αυτοτελών πόρων και η έλλειψη προσωπικού αποστεώνουν το θεσμό. Με στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, γίνεται προσπάθεια κοινών πρωτοβουλιών από το σύνολο των νησιών καθώς και καταγραφής του δυναμικού των πολιτισμικών φορέων του τόπου. Τέλος, αποφασίστηκε η διεκδίκηση ποσοστού 5% για τους ΟΤΑ των Ιονίων Νήσων, ως αντισταθμιστικά οφέλη από την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε όλη την έκταση της Περιφέρειας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger