Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Δελτίο Τύπου «Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΟΤΑ α΄ βαθμού»

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο ΛευκαδαΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Δελτίο Τύπου
«Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΟΤΑ α΄ βαθμού»

Από το Επιμελητήριο Λευκάδας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών 20124/08.06.12 (ΦΕΚ 1828 Β΄/08.06.12), ληξιπρόθεσμες οφειλές προς Δήμους ρυθμίζονται και καταβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην § 8 του άρθρου 3 του Ν. 4038/2012 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις της § 9 του πέμπτου άρθρου του Ν. 4047/2012.
Στη ρύθμιση υπάγονται υποχρεωτικά όλες οι οφειλές ή δόσεις οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), έως τις 29/02/2012, εφόσον το σύνολο των βασικών οφειλών δεν υπερβαίνει τις 10.000 €, όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, και τις 75.000 €, όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα.
Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται στον οικείο Δήμο, το αργότερο εντός 4 μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης αυτής (08.06.12).
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger