Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

…τα ίδια τα όνειρά μας θα μας σώσουν… ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΑΡΑΒΑΝΗ υποψ. βουλευτής Λευκάδας με ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα





…τα ίδια τα όνειρά μας θα μας σώσουν…

ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΑΡΑΒΑΝΗ υποψ. βουλευτής Λευκάδας με ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Υπάρχει στ’ αλήθεια πολίτης που πιστεύει ότι το Μνημόνιο είναι ο μονόδρομος για τη σωτηρία του ελληνικού λαού;
Υπάρχει στα αλήθεια πολίτης που πιστεύει ότι όντως «μαζί τα φάγαμε»;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τις θριαμβικές εξαγγελίες των μεγάλων κομμάτων και των συνεργών τους που με τις επιλογές τους οδήγησαν,  την κοινωνία μας στην οικονομική εξαθλίωση και την πατρίδα μας σε καθεστώς υποτέλειας και κηδεμονίας; 


Φτώχια, βία, εγκληματικότητα, ναρκωτικά, δημογραφικό πρόβλημα, κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα, εμπορευματοποίηση της παιδείας και της υγείας.
Στη Λευκάδα μας 170 μαθητές στερούνται πλέον την δυνατότητα να πάνε σχολείο. Οι εργαζόμενες  στη «βοήθεια στο σπίτι» έχουν να πληρωθούν από το περασμένο Ιούλιο.

Εμάς τους νέους και κυρίως εμάς τις γυναίκες μας οδηγούν στην ιδιώτευση, στην περιθωριοποίηση, στην απόγνωση. Μας σκοτώνουν τα όνειρα, τα ιδανικά, την ελπίδα. Δε μας επιτρέπουν να φτιάξουμε οικογένεια, να ζήσουμε, να επιβιώσουμε.

Γιατί συστρατευόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ;

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπροστά στα μεγάλα κοινωνικά και εθνικά προβλήματα, αιτήματα και μηνύματα τηρεί και διατυπώνει την πιο υπεύθυνη, την πιο συνεπή, την πιο ρεαλιστική, την πατριωτική αντιτροϊκανή και αντιμνημονιακή πολιτική.
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν βλέπει ανταγωνιστικά τις άλλες προοδευτικές αντιτροϊκανές και αντιμνημονιακές δυνάμεις. Τις βλέπει συναγωνιστικά. Γι αυτό και ζητά επίμονα την ενότητα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, όχι ως αυτοσκοπό, αλλά ως προϋπόθεση για να βγούμε, η κοινωνία μας, η νεολαία μας, η πατρίδα μας από το σημερινό μας αδιέξοδο.

Ξέρουμε, βεβαίως, ότι αντιμετωπίζουμε τον Ξέρξη και τον Εφιάλτη των καιρών.
Δεν τρομάζουμε όμως! Ξέρουμε, όπως λέει ο ποιητής Νίκος Καρούζος, ότι «θα περάσουν από πάνω μας όλοι οι τροχοί. Στο τέλος, τα ίδια τα όνειρά μας θα μας σώσουν».
Ξέρουμε και πιστεύουμε ότι τον Γολγοθά θα τον ακολουθήσει η Ανάσταση!
Καλή Ανάσταση λοιπόν!

   
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger