Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΙΑΝΑ

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΙΑΝΑ
Πλατιά σύσκεψη-εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο καφέ pepe le pew στη Νικιάνα Λευκάδας όπου μίλησαν οι τρεις υποψήφιοιβουλευτές του ΚΚΕ. Συμμετείχαν μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ αλλά και ανένταχτοι ή οπαδοί άλλων κομμάτων που θέλησαν να ακούσουν τη φωνή του ΚΚΕ.

Ο Κτενάς Τάκης επικεντρώθηκε στην ομιλία του στις πολιτικές εξελίξεις, στις συνθήκες καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, την αιτία της και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Σημείωσε ότι τα μέτρα που καταδικάζουν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση είναι προαποφασισμένα και σε καμία περίπτωση δεν θα σημάνουν έξοδο από τη βαθιά κρίση. Ότι το χρέος είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων υπέρ του κεφαλαίου, ότι δεν το αναγνωρίζουμε, δεν το πληρώνουμε. Κατέληξε ότι η μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου είναι η έξοδος από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ με εργατική λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος.
Η Σταματέλου Δήμητρα μίλησε για τον εργασιακό και όχι μόνο μεσαίωνα που ετοιμάζουν ιδιαίτερα στη νέα γενιά, κάνοντας κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Ανέφερε ότι δεν πρέπει να πιάσουν τόπο οι εκβιασμοί για ακυβερνησία, χάος, χρεοκοπία και ότι στόχος μας πρέπει να είναι όσο πιο αδύναμα τα κόμματα του κεφαλαίου και όσο πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ με οργανωμένο το λαό. Επίσης ότι έχουν κάθε λόγο να ζητάν ενίσχυση και εμπιστοσύνη από τον κόσμο γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που τον εμπιστεύεται απόλυτα, τον προειδοποίησε, μπήκε μπροστά να οργανωθεί η αντεπίθεση, δεν έλειψε από κανέναν αγώνα.
Ο Καββαδάς Θωμάς τόνισε ποιο πρέπει να είναι το κριτήριο ψήφου σε αυτές τις εκλογές: η ζωή του κάθε εργαζόμενου και της οικογένειας του, οι μισθοί που συνεχώς μειώνονται, η διάλυση κάθε δομής υγείας και πρόνοιας, το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων κλπ. ανέφερε ότι τώρα πια ο λαός έχει πείρα που οφείλει να την πάρει σοβαρά υπόψη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger