Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το Δίλημμα Νέες Θυσίες ή Χρεοκοπία και Επιστροφή στη Δραχμή

Ειδήσεις όλο το 24ωρο απο Λευκαδα




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ: ΝΕΕΣ ΘΥΣΙΕΣ Ή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης και η πλουτοκρατία επιχειρούν να μετατρέψουν τα δικά τους αδιέξοδα σε εκβιαστικά διλήμματα προς το λαό.

Ενώ η επιστροφή του λαού στη δεκαετία του ’50 αποτελεί στρατηγική τους επιλογή για να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι όχι μόνο την κρίση αλλά και τη μελλοντική κερδοφορία των μονοπωλίων, έχουν το θράσος να απαιτούν από το λαό να δεχτεί την καταδίκη του προκειμένου να ματαιωθεί η δρομολογημένη ήδη χρεοκοπία που είναι αναπόφευκτη.
Ζητούν απ’ το λαό να αυτοκτονήσει και να εγκλωβιστεί στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, όταν γνωρίζουν ότι το ευρώ κλυδωνίζεται από την κρίση και τις αντιθέσεις που μαστίζουν τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, ότι η πλήρης χρεοκοπία της Ελλάδας δεν εξαρτάται από το λαό. Ακόμα επιχειρούν με αυτό τον τρόπο να συγκαλύψουν ότι διέξοδος για το λαό είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Απαιτείται τώρα χειραφέτηση των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ, συμπόρευση με το ΚΚΕ, ώστε να διαμορφωθεί επειγόντως η μεγάλη λαϊκή συμμαχία με στόχο την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Αυτός είναι ο δρόμος για τη λαϊκή ευημερία.
ΑΘΗΝΑ 2/1/2012 – ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger